Huiswerkbegeleiding

Aangeboden door StudiePro

 

Tijdens de huiswerkbegeleiding komt de leerling 1 tot 5 middagen per week naar StudiePro. De leerling krijgt bij binnenkomst iets te drinken met wat lekkers en de dag wordt samen doorgesproken, daarna wordt er een planning gemaakt in ons online leerling volgsysteem. Hierna gaat de leerling zelfstandig aan de slag.

Onze docenten staan klaar om extra hulp te bieden, te overhoren, het huiswerk te controleren of om extra uitleg/ pre-teaching in probleemvakken te geven. Daarnaast leren we de leerling vaardigheden aan, zoals samenvatten, mindmappen, woordjes leren, plannen en structureren, zodat de leerling na deze periode in staat is zelfstandig thuis zijn huiswerk te maken.

placeholder
Logo Studiepro
placeholder

Meer informatie over deze interventie

Doelgebied Meer onderwijs
Interventie Uitbreiding onderwijs
Organisatie StudiePro
Doelen/opbrengsten Wij besteden aandacht aan het leren leren, plannen, discipline, motivatie en er wordt vakinhoudelijke uitleg gegeven waar nodig. Wij werken (corona)-achterstanden weg en verbeteren de schoolprestaties.
Activiteiten - Rustige werk en leerplek voor leerlingen. - Ondersteuning bij het leren leren. - Het wegwerken van (corona)-achterstanden. - Vakinhoudelijke uitleg. - Ondersteuning bij het structureren en organiseren van het huiswerk. - Ondersteuning bij het maken van planningen (huiswerk- en toetsplanningen). - Kleine groepsverbanden. - Nauwe samenwerking tussen ouders, scholen en Studiepro-begeleiders. - Dagelijks verslag in ons online leerling volgsysteem.
Programma op maat Ja
Betrokkenheid studenten Ja
Begeleiding studenten De studenten werken altijd samen met onze vakspecialisten. Zij zullen dus altijd begeleid worden.
Voor wie?
      Leerlingen
Onderwijs Voortgezet onderwijs
Vakspecialisten/ onderwijsassistenten Begeleiding door

Het programma

Eén tot vijf middagen per week, minimaal twee uur per keer. Duur
De huiswerkbegeleiding vindt plaats op een van onze kantoren in Middelburg of Goes. Plaats
Na schooltijd Welk moment
06-09-2021 t/m 22-07-2022 Wanneer
      Walcheren
      Zuid-Beveland
Regio
- Aantal deelnemers
StudiePro

Neem contact met ons op.

Contactpersoon Charisa van Vliet
Logo Studiepro