Bijlessen

Aangeboden door StudiePro

 

Bij StudiePro werkt een bijles leerling minimaal één uur per week onder individuele begeleiding van zijn eigen bijlesdocent aan een specifiek vak. Tijdens een bijles worden vragen besproken en wordt de stof van de voorgaande week kort herhaald. Daarna is er tijd voor de uitleg van nieuwe stof en het oefenen hiermee. Hoe eerder problemen bij leerlingen worden aangepakt, hoe langer ze daar plezier van hebben. Juiste begeleiding zorgt ervoor dat achterstanden snel worden weggewerkt en er goede resultaten worden behaald.

Naast de extra aandacht voor het bijlesvak kan ook worden geholpen met studievaardigheden. Met bijlessen van StudiePro zorgen we voor een goede basis en helpen we met de puntjes op de “i” te zetten. Zo raken de leerlingen die wat extra steun nodig hebben niet achterop, kunnen ze de lessen op school makkelijker blijven volgen en worden moeilijke vakken weer leuk!

placeholder
Logo Studiepro
placeholder

Meer informatie over deze interventie

Doelgebied Effectievere inzet van onderwijs
Interventie Een-op-een-begeleiding
Organisatie StudiePro
Doelen/opbrengsten Door vakinhoudelijke hulp, heldere uitleg en het onder begeleiding maken van opdrachten en leerwerk, krijgt de leerling het lastige vak weer onder de knie, krijgt hij/ zij meer zelfvertrouwen en verbeteren de schoolresultaten.
Activiteiten - Aandacht voor de individuele behoeftes/ achterstanden van de leerling. - Eén op één met een docent samen de lesstof doornemen en oefenen. - Indien gewenst in overleg met de leraar van de leerling zijn/ haar school. - Pre-teaching of achterstanden wegwerken. - Na elke les verslag in ons online leerling volgsysteem.
Programma op maat Ja
Betrokkenheid studenten Ja
Begeleiding studenten
Voor wie?
      Leerlingen
Onderwijs Primair onderwijs en voortgezet onderwijs
Vakspecialisten/vakdocenten Begeleiding door

Het programma

Minimaal één uur per week. Duur
Thuis, op school, online of op het kantoor Goes/Middelburg. Plaats
Voor, tijdens, na schooltijd Welk moment
06-09-2021 t/m 22-07-2022 Wanneer
      Zeeland
Regio
- Aantal deelnemers
StudiePro

Neem contact met ons op.

Contactpersoon Charisa van Vliet
Logo Studiepro